Resultaat 1 - 10 (van 97)

• di 27 feb Taal, Thee & Koffie in de bieb Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | Bibliotheek Scherpenzeel

Taal, Thee & Koffie wordt georganiseerd voor mensen die graag beter Nederlands willen spreken. In kleine groepjes wordt op informele wijze Nederlands gesproken.

• do 29 feb Klik & Tik op de donderdagochtend Bekijk details

Van 19:00 tot 20:00 | Elke week | de Bibliotheek Scherpenzeel (Kulturhus de Breehoek)

Speciaal voor alle beginners die meer willen leren over het omgaan met de computer of tablet, organiseert de Bibliotheek Scherpenzeel gratis de cursus Klik & Tik. Elke dinsdagavond en donderdagochtend zijn de cursisten welkom in de bibliotheek om te oefenen. De Klik & Tikkers leren typen, e-mailen en internetten.

• vr 01 mrt Feest bij het Voorleesuurtje Bekijk details

1 maart 2024 | Bibliotheek Scherpenzeel

We gaan een feestje vieren tijdens het voorleesuurtje in maart. Het boek over Maximiliaan Modderman wordt voorgelezen.

• di 05 mrt Taal, Thee & Koffie in de bieb Bekijk details

• do 07 mrt Digicafé Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Scherpenzeel

Tijdens het DigiCafé worden er allerlei digitale tips met elkaar gedeeld. De vrijwilligers van SeniorWeb Scherpenzeel zijn aanwezig om de nodige digitale vragen te beantwoorden.

• do 07 mrt Klik & Tik op de donderdagochtend Bekijk details

• vr 08 mrt Filmmiddag met Sweet dreams Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | Kulturhus de Breehoek

In maart is er weer een filmmiddag, georganiseerd door de SWO, de Bibliotheek en Kulturhus de Breehoek. Deze keer wordt de film Sweet dreams gedraaid. Een satirisch familiedrama over een uiteenvallend suikerplantagegeslacht in Nederlands-Indië.

• di 12 mrt Taal, Thee & Koffie in de bieb Bekijk details

• do 14 mrt Klik & Tik op de donderdagochtend Bekijk details

• vr 15 mrt Wat kun je doen met een micro-computertje? Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | Bibliotheek Scherpenzeel

De Bibliotheek Scherpenzeel organiseert een workshop over de micro:bit. Tijdens deze workshop leren de kinderen van alles over de Micro:Bit en gaan er zelf mee aan de slag.

Paginanavigatie