Creation Lab 05-04

5 april 2024, van 16:00 tot 17:15 | Kulturhus de Breehoek

Kosten: € 2,00 per persoon

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Creation Lab is dé plek waar kinderen worden aangemoedigd om hun verbeelding de vrije loop te laten en te experimenteren met een scala aan digitale projecten.

Green screen avonturen: Laat de verbeelding van je kinderen de vrije loop terwijl ze zichzelf transporteren naar een andere omgeving met behulp van ons geavanceerde green screen. Het is de perfecte manier om hun creatieve verhalen tot leven te brengen!

Ozobot ontdekkingstocht: Laat je kinderen kennismaken met de fascinerende wereld van codering door te spelen met Ozobots, kleine robots die reageren op kleurcodes. Ze zullen leren hoe ze de bewegingen en acties van deze leuke robots kunnen programmeren.

3D Printpen: Laat de driedimensionale creativiteit stromen terwijl kinderen hun eigen unieke ontwerpen tot leven brengen met behulp van onze 3D printpennen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Scratch programmeren: Kinderen zullen de basisprincipes van coderen onder de knie krijgen door te werken met Scratch, een visuele programmeertaal. Ze kunnen interactieve verhalen, games en animaties maken.

Dit zijn slechts enkele projecten van wat Creation Lab te bieden heeft. Ons team van begeleiders staat klaar om de kinderen te inspireren en te begeleiden.

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via onderstaande knop.

Aanmelden