Maak een toffe greenscreenvideo bij de bieb

9 februari 2024, van 16:00 tot 17:15 | Bibliotheek Scherpenzeel

Kosten: € 2,00 per persoon

Op vrijdag 9 februari is er weer CreationLab Xtra bij de Bibliotheek Scherpenzeel. Deze keer mogen de deelnemers een video maken met de Greenscreenbox en toolblox.

Door de Toolblox (een set groene blokken en stroken) te gebruiken kun je de voorwerpen in de Greenscreenbox laten bewegen, zonder dat je handen in beeld komen. Op die manier zijn er diverse toffe greenscreen-trucs uit te voeren. Zo lijkt het net alsof voorwerpen ergens achterlangs lopen, of bijvoorbeeld ergens naar binnen of buiten gaan.

Er is ook een groot green screen. De kinderen kunnen met een app dit groene vlak in van alles veranderen. Bijvoorbeeld een blauwe lucht waar je doorheen vliegt of een jungle waarin je rondrijdt in een auto.

Met hulp van de begeleiders leren de kinderen precies wat ze moeten doen.

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen zich aanmelden via onderstaande knop.