Klik & Tik

Speciaal voor alle beginners die meer willen leren over het omgaan met de computer of tablet, organiseert de Bibliotheek Scherpenzeel gratis de cursus Klik & Tik.

Elke dinsdagavond en donderdagochtend zijn de cursisten welkom in de bibliotheek om te oefenen. De Klik & Tikkers leren typen, e-mailen en internetten.

De deelnemers werken op hun eigen meegebrachte tablet of laptop of op een computer van de bibliotheek. Het voordeel is dat deelnemers op elk moment kunnen beginnen met de cursus, omdat ze individueel aan hun eigen programma werken.

De reacties van de cursisten die de afgelopen periode hebben meegedaan met de cursus Klik & Tik zijn lovend. Iedereen die wil leren omgaan met een computer of tablet raden zij aan naar de cursus te komen. Er worden geen ingewikkelde computertermen gebruikt. Een van de deelnemers: “Je wordt eigenlijk bij de hand genomen en door de cursus heen geleid. Mocht je ergens niet uitkomen, dan zijn de medewerkers van de bibliotheek in de buurt om je te helpen.”

Er is nog plaats voor nieuwe deelnemers voor de cursus Klik & Tik. De gratis cursus is elke dinsdagavond vanaf 18.30 en donderdagochtend (ook in de zomervakantie) van 10.00 tot 11.00 uur in de Bibliotheek Scherpenzeel in Kulturhus de Breehoek. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te bellen naar: 033-2773107 of langs te komen bij de bibliotheek.