Bibliotheek apps

Allerlei handige apps van de bibliotheek zijn hier te vinden. Van een app om de geleende materialen te verlengen tot educatieve apps..

Naar de bibliotheek apps

E-books leen je bij de Bibliotheek!

naar ebooks

Als je lid bent van de Bibliotheek kun je elke 3 weken tot wel 10 e-books tegelijk lenen. Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen per week. Je kunt ook nooit te laat zijn met het inleveren van geleende e-books, want ‘terugbrengen’ gaat automatisch. Heb je je e-book nog niet uit? Geen probleem: je kunt ‘m onbeperkt verlengen. Lezen kan op elk apparaat; je hoeft dus niet per se een e-reader te hebben. Het kan ook op je smartphone of tablet.

E-books leen je bij de bibliotheek meer informatie

Muziekweb beschikt over de grootste muziekcollectie van Europa! Met deze mogelijkheid kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week cd's, lp's en muziekdvd's opzoeken en aanvragen.
Momenteel zijn er zo'n 500.000 cd's, 300.000 stukken vinyl en 30.000 muziekdvd's te leen.

Zodra de gewenste titel voor u beschikbaar is, komt die via de landelijke vervoersdienst naar de bibliotheek.

U krijgt een e-mail als het gereserveerde muziekwerk klaar staat om opgehaald te worden.
Wilt u meteen gaan zoeken naar muziek? Ga dan naar Mijn Muziekweb en log in met uw lenerspasnummer van de Bibliotheek en uw pincode.

muziekweb meer informatie

Delpher

Iguana Bibliotheek app

  • boeken en andere materialen zoeken, reserveren en je uitleningen verlengen
  • meerdere abonnementen toevoegen aan de app; zo kun je bijvoorbeeld ook boeken verlengen voor je partner of kind(eren)
  • aangeven dat je een pushbericht wilt ontvangen wanneer de leentermijn verstrijkt

Lees meer

Iguana bibliotheek app

Mediasmarties

Dé tip voor ouders om erachter te komen of een televisieprogramma, film, website, game, app of boek geschikt is voor uw kind, is de website van Mediasmarties.

Mediasmarties is een uitgebreide website, waar naar heel veel verschillende media wordt gekeken. Gebruik het als leidraad voor wat u wilt dat uw kind ziet. Of vind informatie over de inhoud, zodat u zelf beter van te voren weet wat uw kind gaat zien of spelen.

Mediasmarties