Jeugdbibliotheek

Hier vind je alles wat de Bibliotheek voor jou heeft. Wil je lekker wegdromen in een boek? Of zoek je naar informatie over een onderwerp? Klik op je leeftijd en zoek in alles wat we voor je hebben.

Naar de Jeugdbibliotheek

Info voor werkstuk of spreekbeurt

Info voor Werkstuk of Spreekbeurt

Zoek je betrouwbare informatie voor je werkstuk of spreekbeurt? De Bibliotheek heeft hier informatie per onderwerp op een rij gezet. De informatie kun je vinden op drie niveaus, basisschool groep 5/6, basisschool groep 7/8 en voortgezet onderwijs klas 1/2.

Naar info voor werkstuk of spreekbeurt

Kennisnet

Kennisnet biedt digitale lesideeën bij actuele thema's. De website is voor basisonderwijs, vooprtgezet onderwijs, beroepsonderwijs en speciaal onderwijs. Onderverdeeld in diverse thema's.

Naar Kennisnet

Liedjes op boekstart.nl

Liedjes zingen is goed voor de taalontwikkeling en het is heel gezellig voor je baby bij alles wat je doet. Het stelt hem gerust en hij kan lekker meebewegen op de klanken en het ritme. Of doe er een (hand)spelletje bij. Wanneer je vergeten bent hoe liedjes ook alweer gaan, kun je je geheugen opfrissen door de liedjes te beluisteren via verschillende links en de BoekStart-spotify lijst. Ook als je kindje wat ouder is blijven liedjes en versjes altijd leuk! 

Naar de liedjes op Boekstart

Bereslim

Bereslim is dé aanbieder van pedagogisch verantwoorde computerspellen voor peuters en kleuters. Tot het aanbod behoren digitale prentenboeken, leerzame taalspellen en spellen die een goede taakaanpak stimuleren.

Naar Bereslim